FRITUUR VOGELMARKT

FRITUUR VOGELMARKT Frituur

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 270 beoordelingen
23 feb 2020 om 20:08 Bestelling was niet compleet mankeerde een vlees saté en portie Minnie loempia’s was niet compleet
17 feb 2020 om 15:56 Super vriendelijke levering, en heel snel. Eten was compleet, frietjes perfect gebakken en nog lekker warm, snacks ook perfect. Speciale verzoeken ook in acht genomen. Zoals altijd ben ik heel tevreden!
6 feb 2020 om 9:35 De bezorger had zogezegd een verkeerd adres in zijn gps gezet en was eerst helemaal voorbij park spoor noord gereden terwijl wij thv het mechelseplein wonen. Hierdoor was ons eten koud en plat. Schandalig van Takeaway en jammer voor de frituur zelf
6 jan 2020 om 6:19 Het vlees was niet te eten Inplaats van een puntzak frieten kreeg ik een klein pakje. En de frieten waren slap.
23 dec 2019 om 21:40 Na een zeer vriendelijk telefoontje met uitleg over de vorige misgelopen bestelling (en review) kregen we een kortingscode en hebben we nog iets besteld. De frieten waren deze keer zeer krokant en we hebben nog een extra snack gekregen! Perfecte service!
21 dec 2019 om 21:25 1 pak friet zat er niet bij en we hadden 2 bicky chicken gevraagd en kregen 2 gewone bicky burgers. Mijn vriendin eet dit niet dus die waren voor de vuilbak. Frieten waren ook plat en koud
20 dec 2019 om 21:03 De bestelling kwam iets later dan gepland wegens drukte in de frituur, maar we hebben een kortingsbon gekregen voor onze volgende bestelling.
13 dec 2019 om 14:39 Nooit meer!
20 nov 2019 om 15:10 Lekkere frieten , alles goed gebakken optijd geleverd , ook een pluspunt is dat als ze iets niet hebben , je bellen en je iets anders kan nemen !
17 nov 2019 om 13:54 De bestelling was onvolledig: het drankje werd niet bezorgd. In plaats daarvan ontving ik een extra artikel.
16 nov 2019 om 17:58 Top!!
15 nov 2019 om 15:41 Hamburgers waren echt niet lekker en de frieten waren zeer plat!! Niet voor herhaling vatbaar